Get Adobe Flash player
Sök
Konsumtion
1.5 Stay a Live. The Windows Of opportunty is Closing
JoomlaWatch Users


Tips

Förberedelser för en ny tid

Ja jag vet den här hemsidan innehåller just en hel del av de problem vi står inför och väldigt lite i vad som går att göra. Ska börja balansera upp det, och nej det handlar inte om att flytta ut på landet och äta morötter eller att sopsortera. Varsågoda jag lovar att det är inte det man får läsa i vanliga fall

 

Läs mer...

 

Grekland har en nya valuta TEM

Känns det som om något har gått er förbi, missat det i nyhetsflödet, var lugn det handlar om en lokal valuta inte en nationell valuta.

 

Läs mer...

 

Spara i guld

Under orostider har alltid guldet varit en säker investering och detta gäller fortfarande. Vi lever i en värld där vår ekonomi bygger på en ekonomi som hela tiden kräver en ökande skuld, vi har en skuldekonomi. Om ni inte har redan har tittat på Overdose så gör det den ger svar på en hel del frågor. Jag väljer att spara i guld eftersom den står utanför bankväsendet och riskerna med valutor. Priset är ännu rimligt och guld är alltid guld och behåller sitt värde. Dock inget för dem som vill göra snabba klipp, här handlar det om långsiktigt sparande.

 

Läs mer...

 

Introdution till Peak Oil

Peak Oil är när oljeproduktionen inte klarar av att  producera i samma takt som den konsumeras. Idag är vi på dess platå och har varit där sen 2006 enligt IEA.

Här är en bra film som kan förklara det på ett begripligt sätt Theres No Tomorrow Ni får även en introduktion till hur vårt ekonomiska system fungerar idag.

 

 

Bullerplank blir solfångare

En cirka 400 meter lång kombinerad solfångaranläggning och bullerskärm.

Läs mer...

 
Fler artiklar...