Get Adobe Flash player

www.agenda.ax

Förberedelser för en ny tid

Ja jag vet den här hemsidan innehåller just en hel del av de problem vi står inför och väldigt lite i vad som går att göra. Ska börja balansera upp det, och nej det handlar inte om att flytta ut på landet och äta morötter eller att sopsortera. Varsågoda jag lovar att det är inte det man får läsa i vanliga fall

 

Läs mer...

 

Att leva som man lär

 

Att ställa om sin livsstil är en långsam process där resan är en del av målet och för oss har det inneburit att vi fått ett bättre och rikare liv.

 

Läs mer...

 

Låt vardagen ta tid.

 

 

Genom att låta vardagen ta tid öppnas nya möjligheter upp som annars inte skulle få se dagens ljus. Om man lämnar mer tid till vardagssysslor så kommer de att föda nya sysslor som annars inte skulle upptäckas. Låter det hemlighetsfullt?

 

Läs mer...

 

Faktaresistens mot IPCC Assessment Report Working Group 2

Varför når man inte fram med information gällande klimatförändringens konsekvenser? Varför finns det ett motstånd till det, det man kallar faktaresistens.

 

Läs mer...

 

Vi har förlorat kampen om att hindra klimatförändringen

Vi har förlorat kampen om att hindra klimatförändringen. Det som nu återstår är att vi nu måste reducera våra utsläpp samtidigt som vi anpassar oss för de klimatförändringar som redan är över oss. De kommande 10 åren avgörande hur beboelig vår planet kommer att vara för oss

 

Läs mer...